Apex Legends Knowledge Test Answer 2020

Apex Legends Knowledge Test Answer 2020

 
Question #1.
How long did Apex Legends take to come out?
 
Option:-

1 week after announcement
1 month after announcement
3 months after announcement
Same day as announcement
Answer: 1 week after announcement
 
 
Question #2

What’s the name of this Apex Legends Hero?

 
 
 
Option:-

Isha
Bangalore
Reinme
Melissa
 
Answer: Isha
 
 
 
Question #3 – Gibraltar has 3 abilities. Gun Shield, Dome of Protection and…?
Option:-

Defensive Bombardment
Defensive Gate
Defensive Entrapment
Defensive Energy
Answer: Defensive Bombardment
 
Question #4 – What’s the name of the company behind Apex Legends?
Option:-

Lucas Arts
Respawn Entertainment
Epic Studios
Mercy Entertainment
Answer: Respawn Entertainment
 
 
Question #5 – Apex Legends became the most streamed title on Twitch, leaving behind which other popular title?
Option:-

Overwatch
Hearthstone
Fortnite
Minecraft
 
Answer: Fortnite
Question #6 – How many heroes did Apex Legends originally launch with?
Option:-

2
5
8
10
Answer: 8
 
Question #7 – What are Apex Legends’ version of lootboxes called?
Option:-

Practice Packs
Loot Packs
Reward Packs
Apex Packs
 
 
Answer: Apex Packs
 
Question #8 – What game universe does Apex Legends occur in?
Option:-

Titanfall
Overwatch
Undertale
Rainbow Six
 
Answer: Titanfall
 
 
Question #9 – Up to what number of players are allowed inside a match?
Option:-

Up to 50 players
Up to 60 players
Up to 70 players
Up to 100 players
 
Answer: Up to 60 players
 
 
Question #10 – Wattson is one of the newest legends to arrive to Apex Legends, which of this abilities does she have?
Option:-

Spark of Genius
Dumbfounded
Sparkles
Sunshine
 
Answer:Spark of Genius
 
Question #11 – Which of the following statements is true?
Option:-

Apex Legends has been banned as an eSport
Very few people registered for Apex Legends when it launched
Apex Legends has a season pass
There’s no female characters in Apex Legends
 
Answer: Apex Legends has been banned as an eSport
 
 
Question #12 – What’s the name of this Apex Legends Hero?
Option:-

Chakra
Lifeline
Metra
Leks
 
Answer: Chakra
 
Question #13 – Heirloom Packs are the extremely rare items found in Apex Packs, how likely are you to get one when opening a pack?
Option:-

1 in 5 chance
1 in 10 chance
1 in 500 chance
Only developers have them
 
Answer: 1 in 500 chance
 
 
Question #14 – What’s the name of this Apex Legends Hero?
 
Option:-

Mark
Chairman
Rolento
Bloodhound
 
 
Answer: Rolento
 
 
Question #15 – What company served as the publisher of Apex Legends?
Option:-

Akklaim
Neo Geo
Maxis
Electronic Arts
 
Answer: Electronic Arts
 
Question #16 – How many people make up a team in Apex Legends?
 
Option:-

3
5
7
10
 
Answer: 3
 
Question #17 – This hero is one of the fan favorites, what’s its name?
 
Option:-

Roco
Pathfinder
Keem
Nuse
 
Answer: Pathfinder
 
 
Question #18 – Wraith has some of the most powerful abilities in the game. What’s the name of her ultimate?
Option:-

Dimensional Rift
Sunshine Leak
Bit Compound
Neverend
 
Answer: Dimensional Rift
 
Question #19 – Caustic was a scientist before fighting in the arena. What’s his name?
Option:-

David Jerme
Ryan Vleet
Alexander Nox
Kevin Poli
 
Answer: Alexander Nox
 
 
Question #20 – What’s the name of the currency used in Apex Legends?
Option:-

Apex Loot
Cashpex
Skrill for Apex
Apex Coins
 
Answer: Apex Coins

Thanks for watch 
 
 

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.